Luni, 13 iunie 2016, primarul Iulian Nica i-a premiat pe elevii  Liceului Teoretic „Ioan Slavici“ din Panciu, care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile desfășurate în anul școlar 2015-2016. Premierea a avut loc în cadrul celei de-a IX-a ediții a „Galei Olimpicilor LIS“, eveniment organizat de Primăria Orașului Panciu.

Ca în fiecare an, s-au acordat atât premii individuale, pentru rezultate obținute la olimpiade județene și concursuri interjudețene, zonale, naționale și internaționale, cât și premii pentru grupuri sportive – echipele de handbal de fete, băieți și băieți juniori, grupuri artistice – Trupa de Teatru „Protha“ și Trupa de Majorete „Cheer“. Premiat a fost și colectivul redacțional al revistei „ACTUALIS“.

Pentru locul I obținut la olimpiade județene și concursuri interjudețene, zonale și naționale valoarea premiului a fost de 75 lei, pentru locul II de  50 lei, pentru locul III de 35 lei și pentru mențiune de 25 lei. Pentru concursurile internaționale, valoarea premiului pentru locul I a  fost de 50 lei, pentru locul II 40 lei, pentru locul III 30 lei, pentru mențiune 25 lei iar pentru premiul special 50 lei. Pentru concursurile județene, locul I a fost recompensat cu 50 lei, locul II cu 40 lei, locul III cu 30 lei și mențiunea cu 20 lei. De asemenea, pentru olimpicii naționali, valoarea premiului a fost de 150 lei, pentru mențiune și de 100 lei, pentru premiul special.

Trupa de Teatru „Protha“, Corul „Cantabile“ și Trupa de Majorete „Cheer“ au primit câte un premiu de 1.000 lei, iar echipele de handbal fete, băieți, băieți-juniori, precum și colectivul redacțional al revistei „ACTUALIS“ au primit un premiu de 300 lei.

În cadrul aceluiași eveniment, au fost premiate și cadrele didactice, precum  și personalul nedidactic, iar directorul Andrei-Igor Manovici a primit Diploma de excelență în semn de apreciere și recunoaștere a performanțelor profesionale, a valorilor promovate și pentru creșterea prestigiului Liceului Teoretic „Ioan Slavici“ prin palmaresul competițional de excepție obținut de elevi în anul școlar 2015-2016.

Primarul Iulian Nica a felicitat atât elevii, cât și profesorii pentru performanțele obținute în anul școlar 2015-2016, despre care a afirmat că fac cinste liceului și orașului.

GALA OLIMPICILOR LIS 2016 (87)„Şi în anul școlar 2015-2016, Liceul Teoretic  “Ioan Slavici” a fost la înălțime! Ne-ați reprezentat cu cinste peste tot, ați  urcat pe podium şi ați câştigat respectul tuturor! Ați continuat să  demonstrați că performanța poate fi atinsă, că nu există limite sau lucruri imposibil de obținut. Ați crezut în voi şi în posibilităţile pe care le aveți pentru a vă atinge obiectivele! Ştiu că nu a fost uşor! Ştiu că fiecare etapă a însemnat din ce în ce mai multă muncă, ambiție şi renunțare la micile plăceri zilnice. Sunt sigur, însă, că motivația voastră a fost dorința de cunoaştere si autodepăşire. Iar noi toți, profesori, părinți si autorități locale, v-am oferit cele mai bune condiții pentru ca voi să vă împliniți visele! Pentru toate acestea, vă felicit din inimă!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Edilul-șef a primit, din partea conducerii instituției de învățământ, o Diplomă de onoare pentru aprecierea și susținerea constantă a performanțelor elevilor și cadrelor didactice ale Liceului Teoretic „Ioan Slavici“.

Biroul de Presă al Primăriei Oraşului Panciu