Zilele Oraşului Panciu – 27 septembrie 2008
 

Horă pe muzică de fanfară la debutul “Zilelor oraşului Panciu”


Oficialităţile din oraşul Panciu , dar şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Vrancea – Mircea Diaconu (PSD) şi Dragoş Bârlădeanu (PSD) s-au prins sâmbătă, 27 septembrie, în horă la debutul “Zilelor oraşului Panciu”, manifestare care se desfăşoară în perioada 27-28 septembrie 2008.

Cei care s-au prins în horă, în frunte cu primarul Ion Petre (PSD), au dansat pe muzică de fanfară, manifestările debutând cu o paradă a fanfarei militare de la Garnizoana Focşani. Ulterior, momentul inaugural s-a mutat pe scena amplasată în zona centrală a oraşului, în discursul său primarul făcând referire la problemele viticultorilor din Panciu.”Sunt încântat de faptul că am reuşit să finalizăm investiţiile la Piaţa de Struguri din oraş, în aşa fel încât cetăţenii să îşi vândă recolta în condiţii civilizate, dar sunt trist că strugurii se vând la un preţ derizoriu, care nu acoperă costurile de producţie”, a spus Petre.

Pe parcursul “Zilelor oraşului Panciu” păncenii s-au putut bucura de mai multe spectacole de muzică folclorică şi dance, printre invitaţi numărându-se şi Fly Project.

De asemenea, organizatorii spectacolului au pregătit şi mai multe evenimente sportive, în oraş desfăşurându-se curse de karting şi demonstraţii de arte marţiale.