Trupa de majorete a Orașului Panciu s-a calificat la Campionatul European din Austria

Trupa de majorete-cheerleading „Cheer Panciu” s-a calificat la Campionatul European de Cheerleading din luna iulie, de la Viena (Austria).

Sâmbătă, 14 mai 2016, cei 21 de sportivi pregătiți de profesoara Oana Ioan au obținut locurile I și II la secțiunea „Cheerleading group stunt” și locul II la categoria „Cheerleading Coed” (fete și băieți), la cea de-a IX-a ediție a Campionatului Național de Majorete de la Bistrița.

Participarea Trupei de majorete-cheerleading „Cheer Panciu” la Campionatul Național a fost susținută de Primăria Orașului Panciu, Casa Orășenească de Cultură Panciu și de Elena Stoica, manager SC Tricotton Junior SRL Panciu.

„Cheer Panciu este o echipă de învingători! Calificarea la europenele de la Viena demonstrează faptul că participarea la EEC 2015 din Slovenia nu a fost o întâmplare. La Bistrița, sportivii din Panciu au dovedit, încă o dată, că fac parte din elita acestui sport! Felicit fetele și băieții pentru seriozitatea și dăruirea manifestate în orele de antrenament! Îi mulțumesc profesoarei Oana Ioan pentru faptul că a știut să mobilizeze și să motiveze echipa pentru a obține aceste rezultate! Sunteți, cu toții, o echipă minunată, cu care ne mândrim! Vă asigur de tot respectul și susținerea mea! Mult succes la Viena!”, a declarat primarul Iulian Nica.

Trupa de majorete-cheerleading „Cheer Panciu” reușește al doilea an, consecutiv, performanța de a se califica la un campionat european.  În 2015, Mălina Postolache, Silviu Geru, Alin Lupu şi Silviu Mîrza au făcut parte din singura echipă care a reprezentat România la EEC din Slovenia (Ljubljana) – secţiunea „Cheerleading – Group Stunt Senior Coed”.

Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*