Primarul Ion Petre a ieșit la Raport!

 

Primarul Ion Petre
Primarul Ion Petre

Primarul Ion Petre și-a prezentat vineri, 9 decembrie 2011, raportul de activitatea din perioada 2008-2011. Evenimentul intitulat ”Primarul Iese la Raport” a avut loc la Casa de Cultură a Orașului Panciu, sala fiind plină!

Au răspuns invitației Primarului Ion Petre majoritatea consilierilor locali din Consiliul Local Panciu, dar și Deputatul Ciprian Nica, președintele organizației PSD Panciu, Primarul orașului Mărășești, președintele organizației PNL Mărășești și Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dragos Bîrlădeanu, mandatat chiar de Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan să participe la această manifestare.

Evenimentul a debutat cu prezentarea raportului, a cărei sinteză o puteți urmări mai jos:

Despre activitatea Primarului Ion Petre au vorbit mai mulți lideri de opinie din Orașul Panciu, dar și alți invitați. Astfel, pe scena Casei de Cultură au urcat, pe rând, directorul Spitalului Orășenesc Panciu, Nicolai Mărăscu, directorul Liceului Teoretic ”Ioan Slavici”, Andrei Manovici, cetățeanul de onoare al Orașului Panciu, col (r) Gheorghe Rogoz, directorul Liceului Tehnologic ”Al. I. Cuza”, Valeriu Jalbă, primarul Orașului Mărășești, Constantin Vlase, Vicepreședintele CJ Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu și deputatul PSD Ciprian Nica. Toți au vorbit elogios despre activitatea Primarului Ion Petre pe care l-au și felicitat pentru proiectele realizate.

În discursul său, Primarul Ion Petre a făcut apel, printre altele la civismul păncenilor. ”Am dorit să îmi prezint activitatea din ultimii trei ani şi din alt motiv. Oraşul Panciu nu mai este de câţiva ani de zile, un oraş de mâna a doua din judeţul Vrancea. Este un oraş care s-a ridicat prin forţe proprii şi care creşte de la lună la lună, de la an la an. Suntem primii în multe domenii, avem iniţiativă, putere de muncă şi voinţa de a transforma complet acest oraş.Vă mărturisesc că eu am ambiţia chiar de a face din oraşul Panciu oraşul nr. 1 al judeţului Vrancea. Acest lucru nu îl pot face, însă, fără dumneavoastră! Noi, administraţia din oraş ne străduim să facem lucruri bune, dar ele nu vor deveni deosebite fără aportul şi sprijinul dumneavoastră. Noi, Primăria Panciu am montat stâlpi de iluminat moderni pe Bulevardul Independenţei, dar cei care au vandalizat aceşti stâlpi, care i-au distrus fără urmă de regret, nu s-au întrebat niciodată ce pot face ei pentru comunitatea din Panciu şi, probabil, aşteaptă şi acum să vadă ce mai poate face comunitatea frumos pentru ca ei să transforme totul în urât. La fel se pune problema şi în ceea ce priveşte mediul de afaceri! Noi, Primăria Panciu putem să face blocuri din platină iar încălzirea termică să se facă cu pompe de căldură, dacă oamenii de afaceri din oraş nu vor înţelege că au datoria de a se implica în viaţa comunităţii, de a construi şi nu de a falimenta atunci nimeni nu va mai locui în aceste case fiindcă păncenii vor pleca să-şi caute norocul în alte locuri. Acestea sunt lucrurile care pe mine mă dor şi, pe această cale fac un apel la civism către toţi cei care se află aici sau cei care vor avea ocazia de a auzi discuţiile purtate aici. Cred că civismul nostru, al tuturor ar trebui să înceapă cu lucruri simple. De a ne respecta munca, de a ne respecta pe noi ca oameni şi de a-i respecta pe oamenii care muncesc pentru noi. Civism mai înseamnă şi opinie şi, pe această cale vă invit să completaţi chestionarul care se află în broşura ”Primarul Iese la Raport” şi pe care vă adresez rugămintea să îl trimiteţi pe adresa primăriei. Cei care doresc pot completa chestionarul şi pe site-ul primarului Ion Petre www.ion-petre.ro şi, de asemenea, îmi pot scrie şi trimite sugestii pe adresa de e-mail contact@ion-petre.ro. Promit să vă răspund la toţi cei care îmi ridicaţi probleme legate de comunitate aşa cum am făcut astăzi când am mers la Liceul Ioan Slavici pentru a rezolva o chestiune administrativă ridicată, joi, pe forumul Primăriei Oraşului Panciu de către un elev. Vă încurajez să ne scrieţi pentru că doar aşa ştim exact care sunt problemele cu care vă confruntaţi!”, a spus Primarul Ion Petre în discusrul său.

Vă invităm să consultați tot discursul Primarului Ion Petre de la evenimentul din data de 9 decembrie 2011 dând click aici.

De asemenea, vă rugăm să compelați chestionarul legat de activitatea Primarului Ion Petre. Găsiți chestionarul dând click aici. Completarea chestionarului vă duce direct în tombola cu 100 de premii a cărei extragere va avea loc pe data de 18 decembrie, ora 16.00 în centrul Orașului Panciu.

Totodată, vă invităm să citiți și despre activitatea Primăriei Oraşului Panciu dând click aici!

 


Revista Presei:

10 decembrie 2011

Monitorul de Vrancea ”Primarul Ion Petre iese la raport”

Monitoul de Vrancea ”Primarul Petre a ieşit la raport”

12 decembrie 2011

Monitorul de Vrancea: „Primarul Ion Petre a ieşit la raport”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*