Lemne de foc pentru păncenii aflați în situații de necesitate, ca urmare a viscolului

 Viceprimarul Iulian Nica a dispus marți, 28 ianuarie 2014, acordarea unor ajutoare de urgenţă familiilor sau persoanelor singure aflate în situaţii de necesitate ca urmare a ninsorile abundente din ultimele zile, precum şi ca urmare a temperaturilor deosebit de scăzute din această perioadă.

Astfel, în cursul zilei de 28 ianuarie, cinci familii defavorizate – bătrâni singuri și familii tinere cu copii mici – au primit din partea Primăriei Orașului Panciu câte 1 metru ster/familie, pentru încălzirea locuințelor, transportul materialului lemnos fiind asigurat tot de către primărie.

Acțiunea de distribuire a ajutoarelor de urgență a fost efectuată de către o echipă operativă, alcătuită din salariați ai Serviciului Public Local de Asistență Socială și coordonată de viceprimarul Iulian Nica.

„Obligația administrației publice locale este de a se asigura că nimeni nu are de suferit din cauza ninsorilor și a gerului. Din acest motiv, am dispus ca un număr de cinci familii aflate în situații de necesitate să primească lemne pentru încălzirea locuințelor. Pe această cale, fac încă un apel către toții cetățenii orașului Panciu de a da dovadă de simț civic și de a ne sprijini în toate acțiunile care au ca scop funcționarea normală a tuturor serviciilor publice, în această perioadă dificilă, cauzată de fenomene meteorologice extreme“, a declarat viceprimarul Iulian Nica.

Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*