În zilele de 2 și 3 iulie 2016, Primăria Orașului Panciu organizează o nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu și fără stăpân. Aceasta se derulează în parteneriat cu Asociația „Romania Animal Rescue Inc.“ și  are ca scop prevenirea abandonului canin și reducerea numărului de câini comunitari de pe teritoriul orașului.

Sterilizare gratuita Iulie 2016„Este a doua campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu și fără stăpân pe care Primăria Orașului Panciu o organizează anul acesta. Prima campanie din 2016 s-a desfășurat în perioada 11-12 aprilie, când au fost sterilizați aproximativ 100 de câini“, precizează primarul Iulian Nica.

Campania din zilele de 2 și 3 iulie 2016 se va desfășura la Cabinetul Veterinar al Orașului Panciu, din Bd. Independenței 46.         Pentru informații și programări, cei interesați au la dispoziție numărul de telefon telefon 0745/012.861.  La cerere, Primăria va asigura și mijloacele de transport necesare pentru aducerea câinilor la/de la cabinetul veterinar.

„Sterilizarea reprezintă o procedură civilizată care contribuie la diminuarea numărului de câini fără stăpân. Optăm, în continuare, pentru această metodă,  agreată de pănceni încă de anul trecut, când am organizat alte trei campanii similare, ce s-au bucurat de un real succes. Tocmai de aceea, fac încă un apel la cetățeni pentru a ne semnala prezența câinilor în teritoriu și de a-i aduce la Cabinetul Veterinar, în vederea sterilizării. Sunt sigur că, în viitor, vom găsi și alte soluții legale pentru rezolvarea problemei câinilor maidanezi, iar orașul nostru să fie un exemplu în ceea ce privește spiritul civic!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu