Formaţia de fotbal FC Panciu mai are nevoie de un singur punct în ultimele două etape ale play-offului pentrru a deveni campioana Superligii ALTDORF TEHNIK. Păncenii, antrenaţi de Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran, s-au impus sâmbătă cu 3-0 (0-0) pe terenul Voinţei Odobeşti, în timp ce ocupanta locului secund, Euromania Dumbrăveni a terminat la egalitate, 1-1 pe terenul ultmei clasate, AS Suraia.
Păncenii au dominat partida de la Odobeşti, dar s-au întrecut în ratări în prima repriză. Actul secund a fost mult mai animat, iar un jucător al Voinţei a deschis scorul, după ce a deviat nefericit balonul în propria poartă. Marius Bodoc a dus scorul la 2-0, iar Marian Covaci a închis tabela din penalty, Voinţa Odobeşti terminând meciul în inferioritate numerică, după ce Cosmin Milea a fost eliminat pentru fault în poziţie de ultim apărător. La Suraia, gazdele au deschis scorul prn Cristi Gurguiatu, acesta marcând dintr-o lovitură liberă executată impecabil de la 25 de metri. Până la pauză, Euromania a egalat, dar nu a mai avut forţa de a câştiga cele trei puncte.

La finalul partidei, cei de la AS Suraia şi-au dat în petec şi au refuzat să achite contravaloarea baremului de arbitraj. Meciurile de baraj pentru accederea în liga a treia se vor disputa în acest an în sistem tur-retur. Prima manşă este programată sâmbătă, 20 iunie, iar cea de-a doua se va juca o săptămână mai târziu, sâmbătă, 27 iunie, de la aceeaşi oră.

Rezultatele etapei din play-off

Voinţa Odobeşti – FC Panciu 0-3 (0-0),
AS Suraia – Euromania Dumbrăveni 1-1 (1-1).
Etapa viitoare (sâmbătă):
AS Suraia – Voinţa Odobeşti,
Euromania Dumbrăveni – FC Panciu.

Clasament play-off

1. FC Panciu    4    4    0    0    9-2    12p
2. Euromania Dumbrăveni    4    2    1    1    8-7    7p
3. Voinţa Odobeşti    4    1    0    3    7-10    3p
4. AS Suraia    4    0    1    3    4-9    1p.

Festival de goluri la Gugeşti

Victoria Gugeşti şi Voinţa Cîrligele au oferit un adevărat festival de goluri în cadrul rundei din play-out. În final, gugeştenii s-au impus cu 4-3, la capătul unui meci presărat cu multe faze de poartă. În celălalt meci al etapei, FCM Adjud a preferat să nu facă deplasarea la Jariştea pentru întâlnirea cu Unirea Ţifeşti, astfel că gruparea din Ţifeşti a câştigat cu 3-0 şi a urcat pe primul loc în clasament.

Rezultatele etapei din play-out

Victoria Gugeşti – Voinţa Cîrligele 4-3,
Unirea Ţifeşti – FCM Adjud 3-0 (neprezentare).
Etapa viitoare (sâmbătă):
Victoria Gugeşti – Unirea Ţifeşti,
Voinţa Cîrligele – FCM Adjud.

Clasament play-out

1. Unirea Ţifeşti    4    2    1    1    7-6    7p
2. Victoria Gugeşti    4    2    1    1    10-11    7p
3. Voinţa Cîrligele    4    2    0    2    13-10    6p
4. FCM Adjud    4    1    0    3    9-12    3p.