„Zic Zac“, în premieră pe scena Casei de Cultură

Duminică, 16 februarie 2014, de la ora 18.00, Casa de Cultură din Panciu va găzdui, în premieră, piesa de teatru „ZIC ZAC“, avându-i ca protagoniști de Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu și Gabriel Costin.

Evenimentul este organizat de Primăria Orașului Panciu, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, precum și a sărbătorii de Dragobete.

Piesa de teatru „ZIC ZAC“ este deținătoarea premiului pentru Cel mai bun spectacol la Festivalul de Teatru Independent „Undercloud” – Bucureşti, 2013. De asemenea, ea  a mai primit premiul pentru Cea mai bună creaţie coregrafică şi Cel mai bun interpret într-un spectacol de coregrafie, la Gala Absolvenţilor de Master UNATC – 2013.

”«Zic Zac» este un spectacol de excepție, dovadă în acest sens fiind premiile obținute la festivalurile de teatru la care a participat. Am dorit ca și publicul tânăr din orașul Panciu să se bucure, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, dar și a sărbătorii de Dragobete, de această piesă de teatru care prezintă, cu mult umor, etapele unei relații de cuplu din zilele noastre. Suntem siguri că «ZIC ZAC» se va bucura de succes și la Panciu, la acest lucru contribuind din plin cei trei protagoniști, actorii Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu și focșăneanul Gabriel Costin“, a declarat viceprimarul Iulian Nica.

 

Biroul de Presă al Primăriei Oraşului Panciu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*