Oraşul Panciu, promovat turistic

Primăria oraşului Panciu a lansat, în data de 24 mai 2011, proiectul „Tradiţie şi spiritualitate păncean”’, proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară din oraşul Panciu, judeţul Vrancea.

Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană, prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

 

„Este vorba despre un proiect de dezvoltare durabilă a turismului păncean care are ca scop creşterea atractivităţii oraşului Panciu în destinaţia turistică a României şi promovarea tuturor obiectivelor turistice din oraş, aflate în patrimoniul naţional. El a devenit eligibil de câteva luni, de curând am semnat contractul de finanţare, iar din acest moment el intră în faza de implementare”, a declarat, în deschidere, primarul Ion Petre.

Viceprimarul Iulian Nica, managerul de proiect, a precizat că, printre obiectivele generale ale investiţiei în valoare totală de 998.218,52 lei, care vor fi derulate în următoarele 24 de luni, se numără dezvoltarea şi consolidarea turismului în oraşul Panciu, sporirea importanţei turismului şi culturii, ca factori de creştere economică ce vor contribui la conservarea şi afirmarea identităţii istorice şi culturale a oraşului pe plan naţional şi promovarea oraşului Panciu din punct de vedere turistic.

 

Biroul de Presă al Primăriei Panciu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*