Mănăstirea Brazi și Hrubele Ștefan cel Mare, promovate la Târgul de Turism al României „Romexpo“ 2014

Principalele atracții turistice ale Orașului Panciu – Mănăstirea Brazi și Hrubele „Ștefan cel Mare” – au fost prezentate vizitatorilor de la cea de-a XXXI-a ediție a Târgului de Turism al României desfășurat la „Romexpo“ București, în perioada 13-16 martie 2014.

La același eveniment, reprezentanții Unității Administrativ Teritoriale (UAT) Orașul Panciu au promovat și meșteșugul vinului, specific zonei viticole Panciu, participarea la Târgul de Turism de la București făcând parte din acțiunile de sustenabilitate ale proiectului cu finanțare europeană intitulat „Tradiție și spiritualitate pănceană – Proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară din orașul Panciu, județul Vrancea“, COD SMIS 18649.

Participare Targ de Turism 2014

„Targul de Turism organizat de Romexpo este considerat locul ideal de prezentare pentru cele mai importante obiective turistice din țară și din străinătate. Pentru orașul Panciu, această manifestare a reprezentat o bună ocazie de a promova Mănăstirea Brazi, care deține un paraclis subteran, unic în România. Anual, pe 23 septembrie, hramul Mănăstirii Brazi atrage mii de vizitatori din toată țara, care se reculeg la moaștele Sfântului Ierarh Mucenic Teodosie al II-lea, patronul spiritual al orașului Panciu. Tot la acest târg, am promovat evenimentele și festivalurile pe care le organizăm pentru a prezenta îndeletnicirea de veacuri a păncenilor – meșteșugul vinului. Odată cu acesta, am adus în atenția publicului și Beciurile de Patrimoniu, respectiv Beciul Domnesc, Marin Ștefan și Vlădoianu, precum și binecunoscutele Hrube ale lui Ștefan cel Mare“, a declarat viceprimarul Iulian Nica.

 

Biroul de Presă al Primăriei Oraşului Panciu

1 Comment

 1. Placut impresionat de prezentarile de la Targul de turism „Romexpo” 2014.
  Spiritul etalarii frumosului in Orasul Panciu CONTINUA.
  Felicitari!
  Putinele prezentari, care m-au bucurat, le-am vazut citind ziarul online.
  O dorinta mare este sa ma pot documenta din TRADITIE SI SPIRITUALITATE PANCEANA.
  Mi-ar fi necesar pentru o lucrare.
  Cu multumiri,
  viorel iancu, 0735559133

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*