Informare privind acţiunile de deszăpezire

Informare privind acţiunile de deszăpezire

În Oraşul Panciu acţiunile de deszăpezire au continuat pe tot parcursul zilei de luni. La ora 17.30 zona centrală a oraşului era redată circulaţiei în mare parte, iar utilajele de deszăpezire lucrează, la această oră, în cartierele Crucea de Jos şi Dumbrava.

În cartierul Dumbrava s-a acţionat pe străzile Maior Tulea, Caraiman şi Muncii şi urmează să se acţioneze şi pe strada Ursoi.

În Crucea de Jos utilajele vor acţiona pe străzile: Democraţiei, Ecaterina Varga, Nucului şi Brăilei.

Ulterior, pe parcursul nopţii, se va acţiona în Crucea de Sus, în cartierul Satu Nou şi în cartierul Neicu.

Primarul Ion Petre reia apelul către toţi cetăţenii din Oraşul Panciu cărora le solicită să dea dovadă de spirit civic şi solidaritate în această situaţie dificilă în care se găseşte comunitatea.

Pe această cale, Primarul Ion Petre le cere tuturor cetăţenilor din zona centrală să iasă în stradă şi să deszăpezească trotuarele şi parcările.

 

Biroul de Presă al Primăriei Oraşului Panciu

1 Comment

  1. Cetățenii din zona în care locuiesc au ieșit de au deszăpezit nu doar parcările, ci și drumul din spatele blocurilor și pentru aceasta au toată admirația mea. Mulțumesc pentru deszăpezirea străzilor din oraș, dar mai am o dorință pe care o consider absolut normală: să luați măsurile necesare și pentru eliberarea drumului dintre Panciu și Tișița.

    Vă mulțumesc anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*